- Resett - https://resett.no -

NRK med negativ vinkling på smekkfullt Trump-rally: – Folk sto skulder mot skulder

NRK pleier vanligvis ikke å dekke den massive støtten president Trump får under sine valgmøter, men det har endret seg de siste ukene.

Først nå begynner NRK å skrive om de smekkfulle folkemøtene. Men det er alt annet enn positive artikler om hvor populær Trump fremdeles er, når han reiser rundt i USA.

NRK problematiserer folkemøtene ettersom folk «står for tett».

annonse

– Trump trosset coronarådene og holdt valgmøte i fullpakket flyhangar, heter NRKs toppsak fredag morgen om rallyet i Michigan.

– Bilder fra arrangementet viser at flere tusen mennesker var til stede i en fullstappet flyhangar i Michigan. Folk sto skulder mot skulder, og bare et fåtall av dem brukte munnbind, skriver NRK [1] i artikkelen.

Skjermbilde NRK.no

15 000

annonse

NRKs journalist legger også til at Trump «frydet seg» over oppmøtet.

Donald Trump har startet valgkampen for fullt med mange folkemøter i diverse delstater, og han vil fortsette helt til valget i november.

I Michigan torsdag var det nok en gang stappfullt, og flere tusen måtte se presidenten på storskjerm utenfor. Det ble rapportert at over 15 000 hadde tatt turen til flyhangaren.

Les også: Smekkfullt på Trump-rally – folketomt der Joe Biden holdt tale [2]

 

Tegn abonnement [7] eller støtt oss på andre måter [8] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse