Sen. Kamala Harris, D-Calif Foto: Carolyn Kaster, AP
annonse
annonse

Kamala Harris «forsnakket» seg.

Joe Biden blir 78 år før han eventuelt inntar Det hvite hus 20. januar 2021. Kombinert med den synlige svekkelsen av ham, har det fått mange til å tenke at visepresidentkandidat Kamala Harris kan blir president i Bidens frafall.

Demokratene samlet seg bak Biden i mars da sosialisten Bernie Sanders lå an til å vinne. Biden har også måttet gjøre innrømmelser til den sosialistiske fløyen i partiet etter at Sanders trakk seg. Mange ser på ham som en mentalt svekket marionett for andre krefter i partiet. Nå har en uttalelse fra hans utpekte visepresidentkandidat satt fart i spekulasjonene, skriver Fox News.

annonse

Det var i en videosendt møte med næringsdrivende i Arizona at hun kom til å omtale den kommende presidentkonstellasjonen som «Harris-administrasjonen».

– En Harris-adminstrasjon, sammen med Joe Biden som president i USA…, sa hun før hun tok seg inn: – En Biden-Harris adminstrasjon vil gi tilgang til 100 milliarder dollar…

Artikkelen fortsetter.

annonse

Forsnakkelsen førte til mye munterhet på sosiale medier.

– Joe Biden bør ansette en matsmaker, skrev en redaktør med henvisning til at Harris siklet etter toppjobben selv.

– Å nei, det var ikke meningen at du skulle si det høyt, skrev redaktøren av Daily Caller.

Les også: Hva i alle dager er det Joe Biden snakker om her?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon