Skjermbilde Youtube.
annonse
annonse

Joe Bidens pressesekretær, TJ Ducklo, nektet å besvare enkle spørsmål i et Fox News intervju, og beskyldte programlederen for å «stille spørsmål sendt fra Trump-leiren».

Det gikk ikke helt som forventet da Ducklo ble invitert til TV-intervjuet med Fox News for å svare på spørsmål om Joe Biden. Ducklo ville ikke svare på om Joe Biden bruker teleprompter til hjelp når han får spørsmål, og han gikk i strupen på Fox News-anker Brett Baier etter at han stilte spørsmål om Biden ville gjort det annerledes enn Trump i startfasen på koronaviruset.

– Det er et enkelt ja- eller nei-spørsmål, sa Brett Baier etter å ha stilt spørsmålet.

annonse

Les også: Hva i alle dager er det Joe Biden snakker om her?

Ducklo nektet å svare og begynte istedet å snakke om at hvor ille Trump har vært som president under koronapandemien.

– La oss få en avklaring. Var Joe Biden for eller i mot Trumps innreiseforbud fra Kina?, spurte Baier.

annonse

Men Ducklo ville ikke svare ja eller nei og fortsatte heller tiraden mot Trump. Se video under.

Ducklo nektet også å svare om Biden hadde brukt en teleprompter til hjelp når han fikk spørsmål av sine egne tilhengere.

– Brett, vi kommer ikke til å….Dette er spørsmål rett fra Trump-leiren, svarte Ducklo som igjen begynte å snakke om Trump.

Se video under.

annonse

Se også video som avslører at Joe Biden bruker en TV-skjerm, som forteller han hva han skal si, når han får spørsmål fra en tilhenger under.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon