President Donald Trump er vert for den historiske avtalen. Foto: AP / NTB Scanpix
President Donald Trump, her under et valgmøte med latinamerikanere i Arizona mandag, varsler storstilt svar mot Iran dersom landet skulle angripe amerikanske mål. Foto: Ross D. Franklin / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

USAs president Donald Trump lover at ethvert angrep fra Iran vil bli møtt med knallharde mottiltak.

Meldinger om at Iran angivelig vurderer et attentat mot USAs ambassadør i Sør-Afrika, Lana Marks, som hevn for USAs likvidering av Irans general Qasem Soleimani i Irak, fikk Trump til å skrive dette på Twitter:

«Ethvert angrep fra Iran mot USA, uansett form, vil bli møtt med et angrep mot Iran som vil være 1.000 ganger større i omfang.»

annonse

Det var Politico som mandag omtalte den angivelige iranske planen, med henvisning til en kilde i Trumps administrasjon, som igjen viste til en hemmeligstemplet rapport fra amerikansk etterretning, skriver NTB.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon