Leder i Fremskrittspartiet (Frp) Siv Jensen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Hun sier at Wåge, som er svært aktiv på Twitter, har gjort det til en misjon å tolke og vri utsagn slik at det passer inn i hans fortelling om hvor forferdlig Fremskrittspartiet er.

– Hvis det bidrar til å gjøre Wåge lykkelig, så er det greit for meg, skriver Siv Jensen i Dagavisen.

Men hun stiller seg også undrende om Jarl Wåges rett og slett ikke forstår, eller om han ikke vil forstå.

annonse

– La meg derfor tillate meg å gjenta meg selv, og med det fjerne det siste som måtte være av tvil: Jeg tar avstand fra Sian, deres holdninger, og deres uttalelser om deportasjon og internering av muslimer, sier hun, og legger til:

– Sånn. Da er det ryddet av veien.

Les også: Aktivist Jarl Wåge raste av sinne da han trodde han var utestengt fra Resett

annonse

Frp-lederen skriver at det er nemlig lov å si ting som både er usanne, konfronterende eller som for øvrig er helt i utakt med oppfatningen i majoriteten av befolkningen.

– Det siste er hele poenget med debatten om ytringsfrihet.

– Ytringsfriheten er grunnlovfestet i Norge. Det er et gode vi skal ta vare på, og forsvare når det blir angrepet av totalitære krefter som ønsker å begrense den.

Les også: Jarl Wåge kaller president Trump en «sexgalning», får støtte av NRK-sjef

Jensen sier videre at det er lov å skjende koranen, og at hun vil at det skal være slik. På samme måte som det norske flagg, bibelen og Fremskrittspartiets partiprogram. Det er en del av ytringsfriheten.

Jarl Wåge liker ikke president Trump, bemerker Siv Jensen, og legger til at han også bruker kallenavn på meningsmotstandere. Til det sier Jensen, det er en fordel å lukke øynene, når man møter seg selv i døren.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon