Drammen 20200809. Martin Ødegaard på Marienlyst stadion under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Sandefjord. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
annonse
annonse

Martin Ødegaard skal ha deltatt for fullt på Real Madrids trening fredag. Søndag er det kamp mot gamleklubben Real Sociedad.

Det er den spanske storavisen Marca som fredag skriver at Real Madrid-trener Zinédine Zidane fikk positivt skadenytt på treningen to dager før det som er storklubbens sesongåpning.

Avisen melder at Ødegaard trente «uten problemer» og at «det synes som om han kan bli klar» til å bidra i søndagens kamp.

annonse

Ødegaard har slitt med jumpers knee i lengre tid, og nylig var han også litt småsyk.

– Han har vært uheldig og vært litt småsyk de siste par dagene. Han er testet mange ganger og er koronafri, sa onkelen Thomas Ødegaard til NTB mandag.

Onsdag bekreftet Real Madrid på sine nettsider at nordmannen var tilbake i trening.

annonse

Real-trener Zidane må sette sammen et lag uten flere sentrale spillere til søndagens kamp mot Real Sociedad. Marco Asensio, Isco og Eden Hazard er alle uaktuelle. Lucas Vasquez og Eder Militao er usikre kort.

Ødegaard hadde en sesong på lån i Real Sociedad og ble hentet tilbake til Madrid i sommer. Søndag kan han være tilbake på sin tidligere hjemmebane i San Sebastian.

Det er ventet at Real Madrid tar ut troppen til kampen lørdag.

Den spanske storklubben spilte ikke da mange av La Liga-kollegene serieåpnet sist helg. Ødegaards arbeidsgiver er én av flere klubber som ble innvilget en ekstra uke med sommerpause.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon