annonse
annonse

Gjett hvilken vinkel VG velger? Selvsagt vinkler de på den ene mannen som kommer med et konspiratorisk og tanketomt utsagn.

VGs Jostein Matre, som fra før har demonstrert sin manglende evne til å forstå hvorfor noen stemmer på Donald Trump, har nå sammen med fotograf Thomas Nilson besøkt et valgmøte i Wisconsin i USA der Donald Trump talte.

Her har han snakker med flere Trump-tilhengere (supportere, som Matre kaller det) som har ulike oppfatninger om trusselen fra coronaviruset og hvordan man skal forholde seg til det. Noen går med munnbind, andre er mindre bekymret. Så har VG funnet en mann, én person altså, som mener at viruset «ikke er reelt».

Gjett hvilken vinkel VG velger? Selvsagt vinkler de på den ene mannen som kommer med et konspiratorisk og tanketomt utsagn.

annonse

Umulig

Meningen bak dette er umulig ikke å få øye på. Det gjelder å fremstille Trumps tilhengere som så dumme og uvitende som overhodet mulig.

Nå er det neppe mange velgere som lar seg påvirke, men det er åpenbart at VG har tenkt å drive kampanjejournalistikk mot USAs president frem mot valget.

annonse

Øyenfallende 

VGs dekning er forøvrig øyefallende lik NRKs dekning fra et valgmøte tidligere i uken.

Man kan spørre seg hvem det egentlig er som lurer hvem, og hvem det er som lar seg lure?

VG synes det er vanskelig å forstå hvorfor Trump ikke har tapt støtte

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon