Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde ble overrasket da han mandag ble oppringt av den amerikanske presidenten som ville takke ham for å ha nominert ham til Nobels fredspris. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB
annonse
annonse

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (Frp) nominert USAs president Donald Trump til Nobels fredspris. Nå har Trump ringt ham for å takke.

Tybring-Gjedde ble oppringt av presidenten mandag denne uken, skriver NTB.

– Det var bare for å takke meg for nominasjonen. Jeg ble overrasket. Det var virkelig flott av ham å gjøre det, jeg tror ikke alle gjør slikt. Han er veldig hyggelig, sier Tybring-Gjedde til nyhetsbyrået AFP.

annonse

Nominasjonen av president Trump til Nobels fredspris, ble en verdensnyhet da den kom 9. september. Tybring-Gjedde hadde ikke tillit til norske medier og gikk selv til Fox News ,med forklaringen på hvorfor han som stortingspolitiker har nominert presidenten.

Les også: Tybring-Gjedde stoler ikke på norske medier, gikk direkte til Fox News med Trump-nyhet

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon