Stopp Islamiseringen av Norge- SIAN - avholdt markering på Eidsvolls plass foran Stortinget. Et massivt politioppbud sørger for å stagge motdemonstranter og SIAN tilhengere. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Stopp Islamiseringen av Norge- SIAN - avholdt markering på Eidsvolls plass foran Stortinget. Et massivt politioppbud sørger for å stagge motdemonstranter og SIAN tilhengere. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
annonse
annonse

«Straffen må bli langt hardere»

Uansett hvor uenig man er med en ytring, så skal man ikke møte den med vold. Man har fullt lov til å kritisere islam og profeten Muhammed, og alle andre religioner, konstaterer Adrian Smith Stenberg, lokallagsformann i Oslo Øst FPU.

«Vold mot folk som ytrer seg og angrep på politiet som verner om ytringsfriheten, må slås hardt ned på», skriver han  i Vårt Oslo og fortsetter:

annonse

«Voldsmonopolet skal ikke ligge hos islamister, venstreekstremister eller kriminelle. Straffenivået er for mange typer forbrytelser så lavt at det ikke har noen avskrekkelseseffekt. Straffen må bli langt hardere, og Fremskrittspartiet mener at de som angriper politiet må sone lenge i fengsel.

Vi kan ikke tillate slike hendelser som vi har vært vitne til på Furuset, Mortensrud, Oslo sentrum og andre storbyer. Et angrep på det norske politiet er et angrep på Norge. Fremskrittspartiet stiller seg på ytringsfrihetens side og gir sin uforbeholdne støtte til politiet.»

Video av Oslo-politiet som flykter fra voldelige muslimer skaper sinne: – Hvorfor rømmer dere!??

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon