NRK
NRK på Marienlyst har i mange år vært en kilde til forargelse for norske Israel-venner. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Det er ikke snakk om økt muslimhat, men mer islamkritikk.

Det er typisk å se at myndighetene prøver å berolige muslimene med en tiltakspakke mot muslimhat som vil få liten eller ingen effekt. Det riktige ville være å kalle det tiltakspakke mot islamhat. Det er ikke menneskene «muslimer» mange nordmenn reagerer på men ideologien «religionen» islam, som Salman Rushdie kalte «Satans religion».

Når eller hvis nordmenn blir kjent med denne religionens historiske røtter og praksis, vil flere nordmenn vende seg mot den. Det er å håpe at opplysningstidens idealer når fram til så mange som mulig, og at flest mulig vil gjennomskue regjeringens feilslåtte prioriteringer. Det er kommet bra mye litteratur om islams destruktive frammarsj i Europa bl.a. i Sverige og Frankrike, men også i Norge.

annonse

Les også: Hvem skal egentlig formidle kunnskap om islam til det norske folk?

Etter hvert ser vi det på nyhetene, selv om MSM og de tradisjonelle mediene holder tilbake informasjon. Men alternative medier vokser heldigvis. Regjeringen er egentlig bekymret for det de selv har satt i stand. De ser jo at motstanden øker mot å ta inn til landet folk som vil fremme denne undertrykkende ideologien. I tillegg får denne religionen store økonomiske overføringer fra staten.

Erna Solberg og regjeringen vil sannsynligvis ikke lykkes med dette utspillet.
For størst av alt er friheten, blant annet ytringsfriheten.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon