Foto: Mode/REX (3138604a)
annonse
annonse

Hele 210 voldtekter er anmeldt på 4 måneder. Dette gjelder kun i Berlin.

Blant annet er en 33 år gammel mann som benevnes Wisam BB tiltalt for særdeles grove overgrep. Han og venner har kjørt rundt i en varebil, og regelrett kidnappet unge jenter på åpen gate. Deretter har jentene blitt voldtatt på rundgang, noen ganger i flere timer. Wisam BB er også tiltalt for to gjengvoldtekter i 2018 og 2019, det yngste offeret var 14 år, ifølge Der Spiegel.

Av de 210 ofrene er 50 under 16 år, og 16 under 14 år.

annonse

Voldtektssaken føyer seg inn i en rekke av seksuelle overgrep begått av innvandrere. Tyskland fikk en smakebit allerede nyttårsaften 2015, da 2000 innvandrermenn var involvert i overgrep mot 1200 kvinner og unge jenter i Köln, Stuttgart, og Hamburg ifølge en lekket rapport fra Det føderale kriminalpolitiet (BKA).

Sverige har i en årrekke vært plaget av grove overgrep mot unge jenter. Politiets løsning på problemet var til tider latterlig, som da de delte ut armbånd med teksten «Tafsa inte» (ikke tafs på norsk, red.anm.) etter en serie overgrep sommeren 2016. Historier om grove gjengvoldtekter er dagligdags.

Les også: Storbritannia: 19.000 barn utsatt for «grooming» i 2019 – ikke verdig plass i dronningens tale

annonse

I Storbritannia ble tusenvis av unge, sårbare jenter groomet av i hovedsak muslimer med pakistansk bakgrunn. Myndighetene visste hva som foregikk, men så en annen vei: De ville ikke bidra til å skape rasisme. Som Bård Larsen skrev i VG: Identitetspolitikken er som gift for samfunnet. Han gir et eksempel:

Maggie Oliver sa opp jobben som politietterforsker i frustrasjon over Manchester-politiets neglisjering av unge jenteofre. Hun hevder fraværet av handling var helt bevisst. Hun ble også aktivt motarbeidet da hun forsøkte å grave i sakene. Både fordi politiet hadde et fordomsfullt inntrykk av de unge jentene, men også fordi politiet ikke ville bli beskyldt for rasisme. Hun ble bedt om «å finne andre etnisiteter å etterforske».

Grooming er en ganske grov eufeisme, da det i praksis dreier seg om gjengvoldtekter og serievoldtekter på et tilnærmet industrielt nivå. Mye tyder på at disse overgrepene fortsatt pågår.

Allerede i 2002 skrev Samira Bellil boken «Dans l’enfer des tournantes», som kan oversettes som «I rundgangens helvete». Boken beskriver hennes oppvekst i en forstad utenfor Paris, og hvordan både hun og venninnene ble voldtatt på rundgang av jevnaldrende, folk de kjente.

De i ulike europeiske land som har protestert mot voldtektsepidemien har i de aller fleste tilfeller blitt frosset ut og gjerne blitt beskyldt for rasisme. Som undertegnede skrev i et tidligere innlegg her på Resett:

Mine erfaringer fra Storbritannia viser hvordan ytringsfrihet og multikulturalisme vanskelig lar seg forene. Denne samfunnsmodellen skaper så store indre spenninger at myndighetene ser seg nødt til å strupe ytringsfriheten for å prøve å få det stadig mer fragmenterte etniske og kulturelle lappeteppet til å holde sammen. Vi ser lignende tendenser her i Norge. Ytringsfriheten strammes inn for å få bukt med «hatprat», som får en stadig videre definisjon.

Samme uken lanserer Erna Solberg sin Handlingsplan mot muslimhat. På hjemmesiden skriver regjeringen: «Planen kommer fordi diskriminering og hets av muslimer er et økende problem i Norge.»

Når kommer regjeringens handlingsplan mot rasistisk motiverte voldtekter, barneran og fornedringsvold?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon