Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med løpende hendelsesnyheter. 
annonse

 


05:25 NTB skriver: En mann i 20-årene er operert ved Universitetssykehuset Nord-Norge etter å ha blitt stukket med kniv i Tromsdalen. Politiet leter etter to gjerningsmenn.

Hendelsen fant sted utenfor Mix-kiosken i Tromsdalen, ifølge operasjonsleder Jørgen Ahlquist i Troms politidistrikt. Så langt retter mistanken seg mot to antatte gjerningsmenn, begge er ukjente for politiet og på frifot. De skal ha hatt på seg svarte klær.

annonse

– Vi har foreløpig lite kunnskap om hva som har skjedd og hvorfor. Vi leter etter vitner og forbipasserende, og har en drone i lufta som vi bruker i letingen etter de antatte gjerningsmennene, sier han til NTB.


05:24 NTB skriver: En person er kjørt til sykehus med blødende skader etter å ha blitt slått i ansiktet på Grønland i Oslo med det som trolig er et glass.

annonse

– Vi har anholdt en mann i slutten av 20-årene, som hadde blodige hender og oppholdt seg i nærheten av åstedet. Ifølge vitner passer han til beskrivelsen vi har av gjerningsmannen, opplyser operasjonssentralen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474


annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon