Carl I. Hagen på Frps landsmøte 2019 . Foto: NTB Scanpix
Carl I. Hagen på Frps landsmøte 2019 på Gardermoen søndag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
– Så lenge andre parti sender unge broilere uten arbeidserfaring til Stortinget, så trenger vi godt voksne til å balansere, skriver en mann. 
annonse

Det skriver NTB, som siterer Gudbrandsdølen Dagningen.

På Facebook spurte Resett våre lesere om de mener Carl I. Hagen bør på Stortinget i en ny periode, eller om han har blitt for gammel.

Respnsen var overveldende positiv til en ny periode for partinestoren.

annonse

–Carl I. Hagen trengs mer enn noen gang. En erfaren politiker, som advarte om islam for mange 10-år siden, som evner mer enn de fleste å kalle en spade for en spade, skriver en Resett-leser.

Les også: Carl I. Hagen topper Frps nominasjonsliste i Oppland og Oslo

– Klart han trengs

– Klart han trengs på Stortinget, Han som alle andre. Han har mye kunnskap å lære bort til de fleste på Stortinget, skriver en mann.

annonse

– Så lenge andre parti sender unge broilere uten arbeidserfaring til Stortinget, så trenger vi godt voksne til å balansere, skriver en mann.

Noen peker på at man også trenger politikere fra den eldre garde.

– Uansett partifarge skal Stortinget også være representert ved godt voksne/eldre. Det burde være en selvfølge. Det er det ikke, Hver gang det skjer kommenteres det som noe helt spesielt. Hans engasjement er det tydeligvis ikke noe å si på og han er langt yngre enn enkelte som vil gjenvelges eller velges andre steder, mener en annen.

– Utgått på dato

Men ikke alle er like positive.

– Han har vel savnet seg selv såpass mye nå stakkars…. Men det positive er at FrP kommer ikke inn i noen regjering hvis han er med, mener en mann.

annonse

– Utgått på dato, skriver en annen.

Les alle kommentarene her og delta i diskusjonen på Facebook eller vårt åpne kommentarfelt. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon