annonse
annonse

Ifølge meningsmålinger utført av USA Today, som ledet kveldens debatt, viser en pågående måling at Mike Pence vant debatten mellom de to visepresidentene.

Ifølge målingen fra USA Today har Pence fått 57 prosent av stemmene, mens Harris har fått 27 prosent der 70 000 har gitt sin stemme.

Drudgereport.com mener over 70 prosent at Pence vant.

annonse

Også flere andre målinger på twitter viser soleklar Pence-seier. Seere av den spansktalende nyhetsformidleren Noticiero Telemundo mener Trumps visepresident vant over Harris.

Norge

annonse

I Norge har flere såkalte «USA-eksperter» gitt sin seier til Kamala Harris.

VG har intervjuet USA-eksperten Eirik Løkke. Han gir en knapp seier til demokraten.

– Mitt inntrykk er at det ble veldig jevnt. Det er så nærme uavgjort som det kommer i en politisk debatt, sier Eirik Løkke, som er USA-ekspert og rådgiver i tankesmien Civita til VG.

Også «USA-eksperter» i TV 2 mener Harris vant.

– De er et viktig supplement til sine kandidater. Han snakker til de konservative, og hun til de liberale, og gjør det veldig godt. Det var ikke gitt at hun skulle klare det. Men jeg synes hun virkelig har klart å levere, og å få de til å stemme er hennes viktigste oppgave. Det tror jeg hun har klart. Derfor kan man kalle henne en bitteliten vinner, uttalte Erik Bergesen.

Blant kommentatorer i USA er det mange som mener det ble uavgjort.

annonse

Men det kommer nok også an på hvem som måler. CNN mener deres utvalgte seergruppe har utpekt Harris som vinner med 59 % mot 38 % til Pence.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon