NRK Dagsrevyen. Foto: Terje Pedersen / NTB
annonse
annonse

Jeg blar side opp og ned i nettaviser. Trump i spissen for et USA, der amerikanerne væpner seg – i bestemt form flertall – foran valget, må vite i NRK Dagsrevyen og Urix. Verdens søppeldynge.

Et demokrati med andre foten i ei stinkende grav. Det er snart ikke den ondskap som ikke er produsert av Trump. Det vil si USA. Gjort til synonymer i norsk venstresides egentlige mål; å kvitte oss med et snart totalitært USA. Kina er løsningen.

Les også: NRK-pensjonist Bjørn Hansen: Trump gjort sitt ytterste for å splitte, i håp om å herske

annonse

Side opp og ned spyr MSM oss samtidig midt i ansiktet med sex og rumper. Passe sminket med kjendiser og Paradiser og ulykker og død og fordervelse i smått og stort. Svenskehandel. Røde land og områder i Europa og globalt. Der det telles smittede og døde summarisk stadig med USA som elendighetens navle.

Etter å ha skummet statsfinansiert norsk presse er det ett navn som dukker opp en eneste gang. Da på side 41 i Aftenposten. Omfavnet av Venstre, selvoppnevnt liberalt grunnfjell siden 1800-tallet:

KOMMUNIST-KINA

annonse

Diktaturet som suverent bryter alle menneskerettigheter hver dag på det groveste i skyggene av den guddommelige folkeretten. Som i flere år har forhandlet om en frihandelsavtale med lille Norge, som det første landet i den vestlige sfære. Ettpartistaten som per virus sørger for at hele verden lever i økonomisk og sosial åndenød døgnet rundt på ubestemt tid med døden på bakrommet.

Les også: Trump-administrasjonen vurderer innreiseforbud for medlemmer av det kinesiske kommunistpartiet

Elefanten i rommet er usynliggjort. Brakt til taushet av norske medier og politikere og samfunnsvitere. Bruker kommunistene sin politiske og økonomiske opparbeidede innflytelse gjennom mange år også til å sette munnkurv på Norge i de siste rundene frem til en bilateral handelsavtale? Sett i et nobelsk kort historisk perspektiv – og hvordan kommunistene behandler andre stater som ikke føyer seg – kan svaret ikke bli annet enn ja.

Det mest fascinerende er likevel at både medier og politiske myndigheter forholder seg tause om elefanten i rommet. Hvem snakker med hvem…

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon