Tilhengere lytter til Donald Trumps tale utenfor Det hvite hus 10. oktober 2020. Foto: Alex Brandon / AP / NTB scanpix
annonse

«Fryktelig Kina-virus».

Lørdag holdt USAs president Donald Trump tale til sine tilhengere utenfor Det hvite hus i Washington, D.C. Dette melder NTB.

I skrivende stund er det i USA registrert over 215.000 dødsfall som følge COVID-19, smitten som forårsakes av viruset SARS-CoV-2.

annonse

Trump og hans kone Melania testet selv positivt for COVID-19 i begynnelsen av oktober. Nå er presidenten på bena igjen, og uttrykker optimisme om at pandemien kan overvinnes.

Les også: Donald Trump og hans kone har testet positivt for covid-19

– Jeg vil at dere skal vite at nasjonen vår kommer til å nedkjempe dette fryktelige Kina-viruset. Det kommer til å forsvinne, sa Trump til de fremmøtte.

annonse

NTB skriver at Trump sliter på meningsmålingene og at han håper å blåse liv i valgkampen under fire uker før valgdagen.

– Gå ut og stem. Vi skal gjøre dette større enn valget for fire år siden. Det er det viktigste valget i vårt lands historie, sa Trump.

Les også: Det ser mørkt ut for Donald Trump – kan noe snu trenden? (+)

Trumps kommende valgkamp-arrangementer omfatter to to folkemøter i delstatene Pennsylvania og Iowa samt en tale i Florida nå på mandag.

Demokratisk politiker krever at Trump blir arrestert

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Journalist - kim@resett.no - Kim Nord har forskerutdanning i statsvitenskap, mastergrad i offentlig administrasjon og kompetanse i universitetspedagogikk. Redaksjonelle ansvarsområder er de tyskspråklige land, Øst-Europa og Russland.