- Resett - https://resett.no -

Mediene hevder Biden knuser Trump på målingene – slik så det ut da de begge holdt folkemøter mandag

Joe Biden, som hevdes å lede på alle meningsmålinger, ble overdøvet av Trump-supportere på sitt eget folkemøte.

«I dag var ikke en god dag for Joe Biden», innledet Donald Trump da han kom på scenen i Florida i sitt første folkemøte siden corona-diagnosen.

Presidenten henviste til Bidens kampanjeturer de siste dagene, der nesten ingen personer har møtt opp for å høre han snakke.

annonse

I Arizona ble en nyhetsreporter overrasket da absolutt ingen kom for å møte Biden og hans visepresident. «Det er kjedelig her» [1], sa nyhetsreporteren.

Overdøvet

Men verre skulle det bli.

annonse

Da Biden holdt «drive in» folkemøte i Ohio mandag, der et titalls biler møtte, ble han overdøvet av rop fra et hundretalls Trump-supportere som stod utenfor. Bidens «drive in» tilhengere svarte med biltuting og til slutt var det ingen som hørte hva 77-åringen sa fra talerstolen.

Les også: Titusener av latinamerikanere deltok i bilparade mot sosialisme og til støtte for Trump [2]

Det vakte også oppsikt da Biden nok en gang glemte at han kjemper om å bli USAs neste president.

Under «bil-rallyet», mellom all tutingen, sa Biden at han er en «stolt demokrat som driver kampanje for å bli med i Senatet» [5].

Flere har stusset over den labre interessen rundt Biden.

annonse

Hollywood-skuespiller James Woods la ut et bilde av folkemøtet til Biden i Pennsylvania fredag der de få fremmøtte satt på en stol langt fra hverandre. Bildet har skapt mye latter på sosiale medier.

Smekkfult på Trump-rally

Entusaiasmen på Trump sitt rally i Florida var noe helt annet, selv om målinger fra Five Thirty Eight viser at det er 86 prosent sjanse [8] for at Biden vinner presidentvalget.

Flere tusen Trump-tilhengere måtte se folkemøtet fra storskjerm utenfor, ettersom det var smekkfullt inne på arrangementet.

Også CNN var tilstedet og rapporterte direkte, noe de ikke gjorde under Joe Bidens folkemøte.

Den Trump-kritiske journalisten Jim Acosta, som i forrige uke stemplet Trump «coronavirus-lederen», [14] fikk tilrop mot seg.

– CNN suger, ropte Trump-tilhengerne mot Acosta og hans arbeidsgiver.

 

 

annonse

Tegn abonnement [18] eller støtt oss på andre måter [19] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474