Protestaksjon for Moria-leiren. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Aktivister sendte e-post til KrF-politikere på Stortinget, med krav om at partiet skulle stemme for å ta imot flere migranter fra Moria-leiren til Norge.

Men en svarte at han ikke lot seg påvirke av slike kampanjer. Han hevdet at e-postene var like.

– Et av svarene jeg mottok fra en KrF-politiker var at slike strømmer av klipp-og-lim e-poster med samme budskap som regel dessverre virker mot sitt ønske og at politiske saker i Stortinget heldigvis ikke blir avgjort på den måten, skriver Janne Heltberg i Vårt Land, og stiller spørsmål:

annonse

– Har de folkevalgte glemt hvem som gav dem plass på Stortinget? Hvem de kjemper for?

Les også: KrF og Venstre sier nei til MDGs «Moria-forlik»

Heltberg svarte stortingsrepresentanten fra KrF, og fortalte at de var folk som brydde seg, og håpet på en endring.

annonse

– Selv om noen har brukt samme tekst for å uttrykke seg, burde stortingsrepresentanten heller reflektere rundt hvorfor denne saken har skapt en «strøm av slike klipp-og lim’-kopiinnlegg» som han kalte det, mer enn å irritere seg over mengden engasjement, forteller Heltberg.

– Hans nye svar var da: «(…) å sende kopi av budskap i hopetall til oss i en travel hverdag faktisk er både lettvint og på kanten til respektløst.

Les også: De lever av å være «samvittigheten» vår

Problemet for stortingsrepresentanten fra KrF er altså mengden, skriver hun. Om det kun hadde vært én som sendte e-post , så ville det ikke vært til bryderi, påpeker hun.

– Det er denne politikerens holdning til sine velgere som er respektløs.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon