To av visepresidentkandidat Kamala Harris' medarbeidere er koronasmittet, og Harris stanser reisevirksomheten fram til søndag. Her deltar hun i senatshøringen av Amy Coney Barrett på skjerm. Foto: Anna Moneymaker / AP / NTB
annonse
annonse

Visepresidentkandidat Kamala Harris avlyser sine reiser fram til søndag etter at to personer med tilknytning til staben hennes er bekreftet coronasmittet.

Visepresidentkandidatens valgkampstab opplyser at hennes Harris’ og et stabsmedlem som var med på en tur til Arizona, har testet positivt på coronaviruset.

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden skal ikke ha hatt kontakt med noen av de smittede, men han og Harris tilbrakte imidlertid flere timer sammen i Arizona 8. oktober.

annonse

Harris og Biden deltok sammen på flere arrangementer i delstaten, hadde private møter og møtte journalister på en flyplass sammen. De brukte munnbind under offentlige opptredener, og skal ifølge deres rådgivere også ha brukt munnbind i de lukkede møtene.

Både Biden og Harris har avlagt flere negative coronatester siden. Biden skal etter planen delta i et TV-sendt folkemøte natt til fredag, norsk tid.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon