Haugaland tingrett. Arkivfoto: Jan Kåre Ness / NTB
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med løpende hendelsesnyheter. 


06:49 NTB skriver: Mellom 15 og 20 personer er siktet for å ha deltatt i en narkotikaliga i Haugesund-området som smuglet inn tabletter og amfetamin fra Øst-Europa.

Seks av mennene sitter varetektsfengslet og venter på å få sine saker opp for retten, hvorav den første møter i Haugaland tingrett allerede kommende uke.

annonse

02:27 NTB skriver: Leteaksjonen etter mannen i 30-årene som ble meldt savnet på sjøen ved Granesundet i Askvoll i Sunnfjord torsdag ettermiddag, fortsetter gjennom natten.

Torsdag ettermiddag opplyste operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til Bergensavisen at det var funnet en tom båt i området. Først trodde man det dreide seg om en båt på rek, men noe senere ble en manne meldt savnet i samme område.


04:13 NTB skriver: En mann i Mjøndalen som torsdag var involvert i en trusselsituasjon, ble pågrepet av politiet i firetiden natt til fredag.

annonse

Ved halv fem-tiden tvitrer politiet at mannen, som de hadde grunn til å tro hadde skytevåpen, ble pågrepet i firetiden. Det ble ikke funnet noe våpen på mannen.


02:35 NTB skriver: En motorsyklist er fraktet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen etter det politiet betegner som en alvorlig trafikkulykke.

Skadeomfanget til MC-føreren er ukjent.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon