Kayleigh McEnany Foto: AP/Andrew Harnik
annonse
annonse

Kayleigh McEnany hevder Trump-administrasjonen er under press fra alle hold.

Trumps pressesekretær, Kayleigh McEnany ble utestengt fra twitter etter å ha delt den eksplosive artikkelen fra New York Post onsdag. Hun ble intervjuet hos Fox News etter utestengelsen der hun uttrykte sterk bekymring for hvordan Big Tech driver hard sensur.

– Hvis de kan sensurere USAs pressesekretær for president Trump, kan de sensurere vanlige folk, og det er ynkelig, sa McEnany.

annonse

Norske medier har knapt brydd seg om Twitter og Facebook sin usedvanlige harde sensur de siste dagene, eller det faktum at en av de største avisene i USA publiserte en av de mest eksplosive nyhetsbombene dette året.

New York Post-avsløringen ble heller ikke nevnt i NRK Dagsrevyen, men statskanalen var veldig interessert å vite om Trump-tilhengere hadde på seg corona-maske under folkemøtet med Trump.

Skjermbilde NRK
annonse

Youtube-sensur

Torsdag fortsatte Big Tech sensuren. Youtube slettet alle kontoer som har snakket om den mye omtalte Qanon-bevegelsen på sin video-plattform. Enkelte av kontoene hadde over en halv million følgere.

Senere på kvelden ble Donald Trump presset om nettopp Qanon i en TV-utspørring. Trump sa at han ikke visste noe om dem, melder Fox News.

Fredag morgen kom Trumps pressesekretær med nok et angrep mot alle de som kjemper for å ødelegge Trumps presidentskap. McEnany trakk fra den «dype staten» og media som to fiender.

– TWITTER er imot oss. MEDIENE er mot oss. BIG TECH er imot oss. SUMPEN er imot oss. DEN DYPE STATEN er mot oss. HOLLYWOOD-ELITEN er imot oss. KINA er imot oss. Men president Trump har stemmene til ARBEIDSMANNEN OG KVINNEN, og INGENTING kan slå det, skrev hun i en twitter-melding fredag som siden har gått viralt med flere titalls tusen delinger.

Den dype staten

Donald Trump har i flere år advart mot den dype staten i Washington. Begrepet brukes om grupperinger i statsapparatet som motarbeider eller forsøker å fjerne folkevalgte ledere.

annonse

– Operatører fra den dype staten, som selv aldri er blitt valgt, er en trussel mot demokratiet, sa Trump under et folkemøte i 2018.

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon