Joe Biden utenfor sitt private jetfly fredag. Foto: Skjermdump.
annonse
annonse

Biden gikk til personangrep på CBS-reporter for å ha stilt et spørsmål om den knusende New York Post-rapporten om sønnens epost-utvekslinger og tvilsomme forretningsbeskjeftigelser.

Fox News melder at Demokratenes presidentkandidat og tidligere visepresident Joe Biden omsider har blitt spurt om å gi en kommentar til den eksplosive New York Post-rapporten, som angivelig viser eposter som skal bevise at sønnen hans tjente millioner av dollar på å selge farens politiske innflytelse.

Etter å ha blitt skånet fra å få spørsmål om den voksende kontroversen rundt sønnen under et ABC News-intervju moderert av George Stephanopoulos torsdag, måtte den tidligere visepresidenten til slutt komme med en kommentar fredag, da han snakket med journalister utenfor sitt private jetfly etter valgkamphendelser i delstaten Michigan.

annonse

Les også: Epost-lekkasjene: Hunter Biden skulle stoppe etterforskninger av forretningspartner i Ukraina

Da CBS News-reporter Bo Erickson stilte det uunngåelige spørsmålet, nektet Biden å svare og gikk heller etter journalisten i ren «ad hominem»-stil.

– Herr Biden, hva er responsen din på New York Post-historien om sønnen din, spurte Erickson.

annonse

– Jeg visste at du vil spørre om det. Jeg har ikke noe svar. Det er nok en svertekampanje, akkurat i ditt område. Det er slike spørsmål du alltid stiller, svarte Biden.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon