Gunnar Stavrums lesere har troa på Joe Biden i år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
annonse
annonse

Nettavisens lesere har ingen tro på at Donald Trump får fire nye år i Det hvite hus.

I 2017 satt en smilende redaktør Gunnar Stavrum og ble avbildet, da han hadde solgt avisen sin til Amedia. Også Nettavisens populære undersider, som for eksempel blogg.no, ble solgt.

Egmont kjøpte blogg.no og magasinene Side 2, Side 3 og Nettavisen Livsstil.

annonse

Etter overtakelsen skjedde en rekke endringer. De innvandringskritiske sakene ble færre og færre, og til slutt ble det også slutt på det populære kommentarfeltet der folk kunne skrive hva de mente under artiklene. De konservative leserinnleggene ble erstattet med Paradise Hotel-nytt, og en rekke andre «klikk-saker».

Resett meldte deretter at Nettavisen opplevde en enorm leserflukt etter alle endringene.

Les også: Trump grilles under sitt «folkemøte», mens Joe Biden slipper spørsmål om Hunter-e-postene: TV-kanal får kritikk

annonse

Har troa på Biden

Etter at Donald Trump ble president har Nettavisen, i likhet de fleste andre pressestøtte medier, servert kritiske saker om den amerikanske presidenten.

I en ny kommentar fra George Gooding har Nettavisen lagt ut en meningsmåling til sine lesere der over 12 000 har avgitt sin stemme om hvem de tror blir USAs neste president.

Hele 66 prosent mener Biden vinner over Trump. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon