Mat fra McDonald's. Illustrasjonsbilde. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

Ingen Happy Meal.

Coronaviruset har på flere vis snudd verden på hodet. Ting som man knapt trodde var mulig, har likevel vist seg å skje i året 2020.

Nå varsler McDonald’s på Hamar at dørene stenges. Grunnen er ikke innlendingenes appetitt på Big Mac og Coca-Cola, men kundemangel som følge av smitteverntiltak mot COVID-19. Dette skriver Finansavisen.

annonse

31. oktober flippes den siste burgeren ved restauranten, som ligger på Torghjørnet i Hamar sentrum. Da må småfysne hamarsinger isteden ty til byens Burger King.

Les også: Sjakk-Magnus går på børs

Selv om restauranten på Torghjørnet legges ned, planlegger McDonald’s Norge og franchisetakeren QSC Restauranger å åpne ny filial utenfor sentrum neste år. Der vil de ikke minst kunne tilby drive-thru for bestilling og henting fra bilvinduet.

annonse

I mellomtiden får McDonald’s Torghjørnets vel femti ansatte tilbud om å overføres til McDonald’s-filialen på tettstedet Brumunddal, snaut 16 kilometer nord for Hamar.

Utsalgsstedet i Brumunddal eies også av QSC Restauranger, som foruten filialene på Hamar, Brumunddal og Gjøvik i Innlandet har fire McDonald’s-restauranter i Norge.

Kylling-restaurant fjærplukkes etter reklame-stunt: – Rasisme mot hvite

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon