Sønnen Hunter Biden sammen med sin far og presidentkandidat Joe Biden. Foto: Reuters / NTB Scanpix
Hunter og Joe Biden. Foto: Reuters / NTB Scanpix
annonse

Hunter Biden verken bekrefter eller benekter at han leverte sin bærbare datamaskin til et datamaskinverksted i Delaware tidligere i år.

Hunter Biden har heller ikke nektet for at e-postene som ble offentliggjort av New York Post ikke er autentiske. Ei har han adressert hvorvidt et nylig lekket pristilbud fra datamaskinverkstedet er ekte. Dokumentet er fra april 2020, og viser Bidens telefonnummer og e-postadresse samt det som skal være hans signatur.

Dette melder Daily Caller.

annonse

Hvis Hunter Biden ikke er personen som leverte den bærbare datamaskinen på PC-verkstedet i april 2019, eller at det signerte pristilbudet er en forfalskning, vil det kaste tvil over legitimiteten til e-postene som har blitt hentet fra datamaskinen, eller åpne for muligheten at e-postene har blitt skaffet gjennom hacking eller andre ulovlige midler.

Taus

Hunter Bidens advokat, George Mesires, har ikke svart på flere henvendelser – e-poster, telefonsamtaler og tekstmeldinger – fra Daily Caller, hvor nettavisen spurte om det signerte pristilbudet er en forfalskning, eller om advokaten kan bekrefte eller avkrefte at Hunter Biden leverte laptop-en på The Mac Shop i Wilmington, Delaware, i april 2019.

annonse

Mesires vil heller ikke bekrefte legitimiteten til en e-post som ble offentliggjort av den tidligere Fox News-reporteren Adam Housley, som angivelig viser at Bidens advokat hadde kontaktet eieren av reparasjonsverkstedet, John Paul Mac Isaac, tirsdag kveld for å forhøre seg om laptop-en.

Avviser

Giuliani avviste torsdag at Hunters påståtte e-poster er skaffet gjennom ulovlige midler på Breitbart-showet SiriusXM. Den tidligere New York-ordføreren forklarte at Mac Isaac hadde fått «lovlig besittelse» av den bærbare datamaskinen, etter at den ikke ble gjort krav på.

– Dokumentet som er signert av Hunter Biden fastslår at hvis harddisken blir forlatt, blir den selgerens eiendom etter 90 dager. Issac ga materialet til FBI, og deretter til advokaten min på lovlig vis. Det er nå hans eiendom. Han kan gjøre det han vil med det, sa Giuliani.

FBI har satt i gang en etterforskning for å komme til bunns i om utenlandsk etterretning er tilknyttet utgivelsen av e-postene.

Epost-lekkasjene: Hunter Biden skulle stoppe etterforskninger av forretningspartner i Ukraina

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse