- Resett - https://resett.no -

Du overdriver, Nakstad – hvorfor?

Folkehelseinstituttet (FHI) kommer med faktaopplysninger for uke 42 [1]: 225 kommuner har ingen smittede.

100 kommuner har færre enn 5 smittede. Gjennomsnittsalderen på smittede er 32 år. FHI melder om nedgang på 133 smittede fra uke 42 ift. uke 41. De opplyser at de tester flere.

Det er altså nå testet 5,5 ganger så mange personer som i mars/april , med færre positive svar som resultat. Smitteøkning? Grunn til innstramminger?

annonse

Les også: Erna Solberg har skapt en autoritær politistat [2]

Politikerne og ass. helsedirektør Nakstad bruker en retorikk som ikke er i nærheten av å reflektere de faktiske forhold. Nakstad sier vi må gjøre endringer for å få kontroll på pandemien [3] fordi «270 personer siste døgnet blitt registrert koronasmittet i Norge. Det gjør at vi nærmer oss nivået fra mars».

IKKE ETT ord om at vi tester 5-6 ganger flere per uke nå enn i mars. IKKE ETT ord om at dengang hadde vi mange døde hver uke. IKKE ETT ord om at % positive testede er gått drastisk ned siden i mars. Det er IKKE ETT eneste faktagrunnlag for å påstå at at vi
har en pandemi eller epidemi i Norge. IKKE ETT eneste faktagrunnlag for å påstå at vi nærmer oss nivået fra mars.

annonse

Dette er bare retorikk/løgner som skremmer folk. Og det er ikke første gang. HVORFOR?

Arrangerer demonstrasjon mot regjeringens håndtering av Covid-19 [4]

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474