Donald Trumps folkemøte i Ohio til venstre. Barack Obamas folkemøte for Joe Biden i Florida til høyre. Foto: Reuters.
annonse

Barack Obama driver valgkamp for presidentutfordrer Joe Biden. Men heller ikke den tidligere presidenten skaper entusiasme. I Florida møtte kun en håndfull mennesker opp for å høre Obama tale.

Barack Obama har ved flere anledninger de siste ukene hatt folkemøter til støtte for Joe Biden, som har oppholdt seg hjemme i Delaware. Obamas valgkamp-turne har skapt reaksjoner ettersom få møter opp.

annonse

Da Obama holdt folkemøte i Florida lørdag var det kun en håndfull personer som møtte opp. Flere mener den tidligere presidenten ikke lenger er like populær som han engang var. Trump reagerte også på at nesten ingen var interessert i å høre hva Obama hadde å si.

– Ingen møter opp for Obamas hatefulle taler. 47 mennesker! Null energi, men likevel bedre enn Joe, skriver han på twitter.

annonse

Presidenten av USA kan imidlertid feire. Trump har nesten daglig holdt flere store folkemøter, og det er stappfullt alle stedene han besøker.

Stemningen har også vært energisk. Både svarte og latinamerikanske Trump-tilhengere preget folkemøtet i Beverly Hills. Flere melder at folkemøtet er det største Trump har hatt hittil i California.

Trump holdt også folkemøte i Ohio der det også var smekkfullt.

annonse

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse