Thorbjørn Jagland. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
annonse
annonse

TV 2 rapporterer at tidligere statsminister Thorbjørn Jagland (Ap) hudfletter Jens Stoltenberg i sin nye bok «Du skal eie det selv».

I den aktuelle boken forteller Jagland om hvordan hans relasjon til Jens Stoltenberg har vært anspent og full av mistenksomhet og mistillit, melder kanalen.

Les også: Thorbjørn Jagland varsler oppvask – skal skrive memoarer

annonse

Jagland, som ga seg som Ap-leder i 2002, omtaler for eksempel Stoltenbergs innrømmelse fra 2016 om at den nåværende Nato-lederen hadde jobbet med allierte innad i Ap for å svekke Jagland som partileder.

– Jeg hadde kviet meg for å tro det som ble påstått, at personer i de innerste sirkler nærmest daglig forsøkte å få pressen til å formidle negative budskap om meg. Nå så jeg at det stemte. Personene ble nevnt av Jens selv. Setningene «jeg visste at de jobbet for mitt kandidatur og at de var blant medienes anonyme kilder som argumenterte for et lederskifte… Jeg stoppet dem ikke», slo ned i hodet mitt som en bombe, skriver Jagland i boka, ifølge TV 2.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon