Foto: Resett
annonse
annonse

Det er med både stolthet og forventning at vi ny kan fortelle om høstens to utgivelser på Resett Forlag.

Vår kjære Shurika Hansen har skrevet en dypt personlig bok om sin reise fra en oppvekst under krigen i Somalia, til ungdomstid på Gulset i Skien og videre inn i voksenlivet, som til manges forundring tok henne til Resett. «Min kamp for frihet – og kjærlighet til Norge» er en selvbiografi av de sjeldne.

Vi håper flest mulig av Resetts lesere får med seg denne ærlige beretningen fra en modig kvinne. Shurika gir leseren innblikk i sosial kontroll, opprør og forelskelse i viljesterk’ ungdom, triste, men også lykkelige skjebner, om hva som foregår på norske koransskoler og hvorfor hun selv forlot islam.

annonse

Shurika har en varme for Norge som vi har lært oss å verdsette. Denne boken burde ligge under mange juletrær i år. 240 sider.

Knefall

Den andre utgivelsen på Resett Forlag denne høsten er skrevet av Helge Lurås. «Knefall – hvordan kristen skyldfølelse og venstresidens offermentalitet ødelegger Vesten» er en svært tidsaktuell analyse av den kulturkampen som raser i Norge og andre vestlige land. Sentralt i boken er en gjennomgang av masseinnvandringens årsaker og konsekvenser, og om multikulturalismens ideologi, styrker og svakheter.

annonse

Hva er identitetspolitikk? Og hva betyr det å være «woke»? Hvem fryses ut og hvorfor? Hvilken rolle spiller islam som «perfekt offer» i venstresidens plot?

Hvordan skal høyresiden slå tilbake, og hvordan vil en forsoning mellom samfunnets polariserte krefter se ut? Lurås bryter ny mark i denne boken. Det er en bok for de som vil bevisstgjøres på hva som nå står på spill – politisk, ideologisk og kulturelt. 224 sider.

Knefall er Lurås’ tredje bok. Hans første bok Hva truer Norge nå – sikkerhetspolitiske selvbedrag etter den kalde krigen er nå tilgjengelig som ebok på Resett Forlag etter å ha vært utsolgt en periode. Boken er opprinnelig gitt ut på Cappelen Damm Akademisk i 2015.

Lurås’ andre bok Veien til Resett – løgn, illusjoner og politisk korrekthet kom ut i 2019 og er nå på tilbud hos Resett forlag til 225,-

De nye bøkene fra Shurika Hansen og Helge Lurås er ventet til lager 5. november. Bestill nå og vært først i køen.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon