Terje Rød-Larsen har nå trukket segnsom direktør for IPI, etter å ha tjent i snitt over tre millioner årlig. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
'Terje Rød-Larsens. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

I en uttalelse bekrefter styret i tankesmien International Peace Institute (IPI) at toppdiplomaten Terje Rød-Larsen er ferdig som president.

Det melder Dagens Næringsliv.

«Styret i IPI holdt i dag et ekstraordinært møte og aksepterte oppsigelsen til president og administrerende direktør Terje Rød-Larsen», heter det i en uttalelse ifølge DN.no.

annonse
Les hele uttalelsen fra styret her

DN har det siste året dokumentert en rekke forbindelser mellom Rød-Larsen, IPI og den avdøde finansmannen og overgriperen Jeffrey Epstein. På bakgrunn av dette gikk Rød-Larsens egen styreleder kraftig ut mot ham onsdag, skriver avisen.

«Epsteins forbrytelser var uhyrlige. Forestillingen om at IPI på noe som helst vis hadde noe å gjøre med en slik motbydelig karakter er frastøtende for institusjonens kjerneverdier», står det i uttalelsen.

Terje Rød-Larsen innrømmer å ha lånt penger av Jeffrey Epstein

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon