Malaysias statsminister Mahathir Mohamad, 30. mai 2019. Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP.
annonse
annonse

I en lengre tråd på Twitter går Malaysias tidligere statsminister, Mahathir Mohamad, til frontalangrep på Frankrike og Vesten.

Den tidligere malaysiske statsministeren la ut flere innlegg som i stor grad fordømmer Frankrike og Vesten, men i den siste tweeten som ble lagt ut finnes det ikke noe rom for tolkning. Som en tidligere statssjef, rettferdiggjør Mohamad massedrap på franskmenn.

«Uavhengig av hvilken religion de har. Siste mennesker dreper. Franskmennene har igjennom historien drept millioner av mennesker. Mange var muslimer. Muslimer har rett til å være sinte og drepe millioner av franskmenn for massakrene fra fortiden,» skrev han.

annonse

Mahathir Mohamad var Malaysias statsminister til 1. mars 2020.

Oppdatering 15:17: Etter å ha stått urørt i flere timer, bestemte Twitter til slutt for å markere tweeten fordi den «glorifiserer vold», men har likevel latt den stå fordi det er «i offentlighetens interesse.»

Oppdatering 19:00: Twitter har slettet tweeten helt, men Resett har tatt et skjermbilde av den.

annonse

Skjermdump Twitter.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon