Fransk politi på åstedet etter knivangrepet ved Notre-Dame-kirken i Nice torsdag. Foto: AFP / NTB Scanpix
annonse
annonse

Kom som migrant i september. 

Angrepet fant sted i Notre Dame-kirken i den franske byen Nice. Ifølge det franske nyhetsbyrået AFP fikk én person  halsen skåret over i knivangrepet mot kirken.

Mannen som er mistenkt for å ha drept tre  personer i en kirke i Nice, en by i det sydøstlige Frankrike, er en 21 år gammel tunisier som migrerte til Europa for kun få uker siden.

annonse

Det melder nyhetsbyrået AFP ifølge Al-Arabiya. Det er kilder tett på etterforskningen som opplyser dette til nyhetsbyrået.

To kvinner og en mann ble drept da angriperen tok seg inn i Notre-Dame-kirken i Nice torsdag, skriver NTB. Den ene kvinnen skal ha fått halsen skåret over. Angriperen ble skutt og såret av politiet.

Mannen som er mistenkt heter Brahim Aoussaoui. Han kom til den italienske øya Lampedusa i september og ble satt i karantene på grunn av covid-19-viruset, før han ble løslatt med beskjed om å forlate Italia. Han kom til Frankrike tidlig i oktober.

Minst tre døde, en med halsen skåret over, i knivangrep i Nice

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon