US President Donald Trump, flanked by White House Press Secretary Kayleigh McEnany, speaks to reporters onboard Air Force One after a campaign rally in Mosinee, Wisconsin on September 17, 2020. (Photo by MANDEL NGAN / AFP)
annonse
annonse

President Donald Trump er lei av coronadekningen i det han kaller «den korrupte pressen».

Den siste tiden har det vært langt flere som har testet seg for coronaviruset både i Norge og USA.

I Norge har statsminister Erna Solberg uttalt at det vil bli enda hardere innskrenkinger og flere tiltak mot coronaviruset i tiden fremover. Hun har også sagt at nordmenn må forvente at coronatiltakene vil vare helt til neste sommer, og mest sannsynlig lenger enn det.

annonse

Selv om antall smittede har økt, er det lite fokus på hvor mange som faktisk dør med coronaviruset. I Norge har 279 dødd med coronaviruset, de fleste av dem eldre personer.

Les også: Demonstrasjon utenfor Stortinget: – Myndighetene bruker COVID-19 i et politisk spill

CDC

annonse

Media, både i Norge og USA, har hatt en del fokus på hvor mange smittede det er per dag, men få snakker om hvor mange som blir friskmeldt.

Amerikanske smittevernmyndigheter (CDC) har lagt ut informasjon på sine nettsider der de opplyser at du har 99,5 prosent sjanse for å overleve om du blir smittet av covid-19 om du er under 69 år.

President Donald Trump fikk diagnosen for et par uker siden, men 74-åringen tilbragte kun et par dager på sykehuset før han ble friskmeldt. Noen timer etter friskmeldingen var han igjen ute og avholdt store folkemøter, og har selv uttalt at han følte seg fantastisk.

Falsk og korrupt

Men Trump er ikke fornøyd med media som fortsetter å skrive om negative følger av coronaviruset.

– Den falske pressen kjører på med COVID, COVID, COVID, helt til valgdagen. Tapere!, skrev han på Twitter.

annonse

– Smittetilfeller har økt fordi vi TESTER, TESTER, TESTER. En Fake News- konspirasjon. Mange unge personer blir friskmeldt veldig raskt. 99,99%. Den korrupte pressens konspirasjon har aldri vært sterkere. De vil skifte fokus 4. november. STEM!, skrev han videre.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon