Palestinernes president Yasser Arafat på offisielt besøk i Norge. Hjertelig møte mellom Yasser Arafat og Terje Rød-Larsen, da den palestinske presidenten kom til statsministerens kontor for å ha politiske samtaler sammen med statsminister Thorbjørn Jagland. Arkivfoto:: Rune Petter Ness / SCANPIX
annonse
annonse

PLO tilhører gruppen olympicider, som dreper folk og deltagere på olympiader, vårt største mellommenneskelige arrangement, en av de mest avskyelige handlinger.

Selvmordsbomber blant sivile og flykapring ligger ikke langt etter. PLO kan også varte opp med organisert kriminalitet, bankran og revolusjon, bare fordi verden for øvrig støttet dannelsen av Israel i 1948.

Dette gjelder stort sett arabere i området, Arafat var araber fra Egypt. De følger læresetningene til Saddam Hussein-familien: det er tre ting som er uakseptable: jøder, persere og fluer. Egentlig en underdrivelse, det er vel millioner ting som er uakseptable ifølge deres lærebok?

annonse

PLO og tilhørende herligheter er gruppene den makt- og oppmerksomhetssøkende Rød-Larsen/Juul-familien har skodd seg på og kostet oss milliarder i skatteutgifter siden nitti-tallet, tidvis i samarbeid med den kriminelt maktsyke Clinton-familien og den kriminelle Epstein-familien. Skal det noen gang ta slutt?

Les også: Terje Rød-Larsen innrømmer å ha lånt penger av Jeffrey Epstein

Politikerne og myndighetene sier de bygger det nye norske hus på gode og vakre fundamenter. Når det siden viser seg at husene er i ferd med å bryte sammen lager de lover som sier vi må sitte stille så det ikke raser. Men eksperter – ja verdensmestre – på bærekraft hevder de selv å være.

annonse

Vi må sitte stille og se på «Snytt på snytt» hver fredag hvor de som ikke er stille blir plassert i gapestokk. Det er nok å rekke opp hånden og stille spørsmål. På denne måten blir denne uthengingene på NRK og hals- og hodekuttingen to mekanismer i samme prosess. Men tankene våre vil de ikke røre, sier de.

Nepotisme og korrupsjon i Utenriksdepartementet

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon