Illustrasjonsbilde Pixabay.com
annonse
annonse

Vi lever i en tid hvor hysteri har tatt overhånd. Alle blir krenket av den minste ting og dommedagsprofetene har gode tider.

Her om dagen spiste jeg fisk. Det er jo både sunt og godt. Problemet var at fisken jeg spiste, en papegøyefisk, ikke må spises ifølge mange hysterikere. Hvorfor? Jo fordi denne fisken lever av alger på korallrev og avføringen dens blir til korallsand. Men hva er egentlig problemet? Fisken jeg spiste hadde jo allerede spist alger og driti ut korallsand. Hvis ikke jeg hadde spist den så hadde en eller annen rovfisk gjort det, eller så hadde den bare dødd naturlig og råtnet i havet.

Hvorfor skulle nå ikke jeg få nyte alle de gode proteinene og omegafettsyrene den består av?

annonse

En annen ting er jo Covid-19. Det er vel ikke til å betvile at dette viruset er mer farlig enn influensa og at flere har dødd av det, men hva så? Man stengte da ikke ned hele verden og innførte strenge restriksjoner når aids kom på 80-tallet. Den gangen var det en sikker dødsdom om man fikk det viruset. De aller fleste som får coronaviruset blir bra igjen etter noen dager og veldig mange har ikke engang symptomer etter å ha fått det.

Les også: Erna Solberg ber folk slutte å lyve – bør starte med seg selv

Tenk dere det – et virus så dødelig at hele verden må stenges ned – men som man må testes for å se om man har fordi så mange er asymptomatiske. Bare ett ord for noe sånt, og det er hysteri.

annonse

Så har vi alle de som blir krenket. Alt fra noen veldig sårbare islamister som etter å ha skjært over halsen på en vantro, strigråter med skjærende tenner i vilt sinne over en karikaturtegning av profeten deres – til en smellfeit person som trøster seg med at han er tjukk fordi han er syk.

Tenk dere det – her sitter altså en feit person og sier til seg selv at «jeg er syk jeg», mens tårene renner nedover bollekinnene samtidig som hendene holder hardt rundt smultringene. Det er ikke lov lenger å fortelle denne personen at han burde ta seg sammen og heller ta en joggetur enn å tre seg over hamburger nummer tre. Problemet med storspisere er at de ikke forstår hvor mye de spiser. For dem er en 2-3 hamburgere veldig lite, så de innbiller seg selv at de ikke spiser så mye og blir tjukke fordi de har en sykdom som kalles «fedme».

Så har du klimafanatikerne som tror jorden alt står i brann. Disse sitter gjerne med lua tredd godt nedover ørene og polvotter dratt godt over iskalde fingre før de marsjerer i gatene med plakater som sier at vi må gjøre noe med den globale oppvarmingen nå. Skrikene deres blir synlige av frostrøyken som unnslipper den åpne kjeften hvor rim og snørr stivner i skjegg og make up hos myke menn, forvirrede barn og venstrevridde kjærringer.

Vent litt – kjærring er det selvsagt heller ikke lov å si i dag – da nettopp kjærringene jo blir krenket av dette. Man kan ikke lenger kalle en spade for en spade.

Det er synd på de fleste i dag. Alle har jo noe de blir fornærmet over eller krenket av. Selv den tidligere statsminister, 36,9 generalen, Thorbjørn Jagland, ble krenket. Han ble krenket av både Jens Stoltenberg og Bård Tufte Johansen. Begge var slemme mot den stakkars tidligere lederen for Europarådet som tjente skarve 3 millioner i året – selvsagt uten å betale skatt av dette til Norge (man er da god AP politiker skal vite). Familien skal visstnok ha grått sine modige tårer da Jagland lå på sykehus og kyllingmannen dukket opp. Han var jo så syk, så syk, stakkar. Slemme Jens hadde jo sagt slemme ting til ham. Slikt blir man veldig syk av må vite.

Vel, vi får håpe de skattefrie millionene Jagland fikk sopt til seg er et plaster på såret, og at han ikke dras inn i noe som han kan bli støtt av igjen nå, siden vennen hans, Terje Rød-Larsen jo har rotet seg bort i noe dumt med middagsgjesten til Jagland, Jeffrey Epstein.

annonse

Det går sikkert bra til slutt for alle sammen. Litt gråting her og noen millioner der – du vet, disse lettkrenkede har en egen evne til å reise seg igjen som en fugl fønix fra asken – når det er posisjoner og penger å hente.

De leie og triste ting blir litt bedre da.

 

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon