President Donald Trump taler til velgerne i Traverse City, hans nest siste stopp på valgkampturneen. Foto: Evan Vucci/AP/NTB
annonse
annonse

Donald Trump avslutter en lang valgkamp med besøk i fem delstater mandag.

Trump har vært ute på en turné som få andre klarer på den siste dagen av valgkampen. Presidenten var innom North Carolina, Pennsylvania og Wisconsin før det hele skal avsluttes i Michigan, skriver NTB.

I Scranton, Pennsylvania gikk han langt å antyde at han fryktet det vil forekomme valgjuks i den viktige vippestaten.

annonse

– De har skapt en veldig farlig situasjon her, og da mener jeg fysisk farlig. De har gjort en veldig, veldig dårlig ting for denne staten, sa Trump før han henvendte seg direkte til guvernør Tom Wolf.

– Vær så snill, ikke juks, for vi følger alle med på deg. Vi følger alle med på deg, guvernør, sa Trump.

Demokratene reagerer med forferdelse over at Trump på Twitter skriver at Pennsylvanias høyesteretts avgjørelse om at også stemmesedler med signaturer som ikke stemmer nøyaktig overens med arkivet, vil telle.

annonse

– Avgjørelsen vil tillate voldsom og ukontrollert juks, og vil undergrave hele rettssystemet vårt. Det vil også forårsake vold i gatene. Noe må bli gjort, skriver Trump på Twitter.

Trump fremholdt viktigheten av å beholde bilindustrien i USA.

– En stemme på Joe Biden er en stemme for å ødelegge bilindustrien, sa Trump i Traverse City mandag ettermiddag. Senere mandag kveld holder han sitt siste valgmøte i Grand Rapids, der han også holdt sitt siste stevne i 2016.

Presidenten sa også at Joe Biden kun er en vanlig politiker og ikke noe annet.

– Jeg er en outsider som vil forsvare dere som dere aldri er blitt forsvart før, sa Trump.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon