- Resett - https://resett.no -

Kraftfull demonstrasjon mot islamisering i Wien

Høyreaktivister inntok gatene i Wien 5. november for å minnes ofrene for islamistisk terror.

De krever samtidig at politikerne bekjemper årsaken til terroren, ifølge Tagesstimme [1].

Det var det innvandringskritiske borgerinitiativet «Die Österreicher [2]» (norsk: østerrikerne) som sto bak arrangementet torsdag 5. november. Organisasjonen er nært knyttet til Generasjon Identitet [3] i Østerrike.

annonse

«Bli med oss ut i gatene, til minne om ofrene og som en oppfordring til våre politikere om å endelig bekjempe årsaken til terror», oppfordret «Die Österreicher [2]».

Les også: Wien: Vellykket demonstrasjon mot masseinnvandring (+) [4]

Blant annet anklager de regjeringen fordi den ikke hadde utvist den 20 år gamle gjerningsmannen, som de hevder ville ha medført at fire mennesker fortsatt hadde vært i live. Gjerningsmannen var kjent for politiet som IS-sympatisør [5]. Likevel klarte han å gjennomføre det dødelige terrorangrepet mandag 2. november.

annonse

Fire ble drept i angrepet 2. november, 17 skadet. Gjerningsmannen ble skutt av politiet. Minst 14 personer er pågrepet i forbindelse med angrepet, ifølge Aftenposten [6].

Østerrikerne krever dessuten full stans i det de beskriver som «import av flere terrorister».

«Vi krever at alle personer som utgjør en trussel fengsles, vi krever repatriering og avislamisering», skrev arrangørene i innkallelsen til demonstrasjonen.

Tegn abonnement [9] eller støtt oss på andre måter [10] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474