Faksimile fra Instagram.
annonse
annonse

Å ville ta over Sverige er tilsynelatende akseptabelt for svensk radio.

En mann som er kjent for mange svenske ungdommer i sosiale medier, på Instagram, TikTok og Snapchat, ble nylig løftet frem og hyllet i Sveriges Radio. Nettavisen Samhällsnytt kan imidlertid avsløre at mannen oppfordrer sine følgere til trygdesvindel, i tillegg til å fare med trusler om voldtekt samt rasistiske uttalelser mot svensker og Sverige. Mannen er innvandret til Sverige fra dagens Sør-Sudan.

Da den danske partiet Stram Kurs sammen med kunstner Dan Park skulle avholde en islamkritisk demonstrasjon i Malmö 28. august, publiserte sørsudaneseren videoer av seg selv der han lovet at Parks mor og søster skulle bli voldtatt. Det kom også frem i innleggene at det skulle ordnes en motdemonstrasjon i Malmö mot islamkritikerne. Da det blusset opp opptøyer med branner og steinkasting på politiet i forbindelse med demonstrasjonen, var sørsudaneseren delaktig, noe som er dokumentert i andre poster i sosiale medier.

annonse

Les også: Innvandrerparti ber svensker forlate sitt land: – Det Sverige du vil ha tilbake er borte for godt

Trygdesvindel

annonse

Nylig publiserte mannen også en «story» på Snapchat, der han oppfordret sine følgere til å skaffe falske sykemeldinger og «chille hjemme mens du får betalt minst én måned». I posten var det også en lenke som ledet til en Instagram-konto kalt «Doctor orten», der man kunne hente falske sykemeldinger fiks ferdig, signert av lege.

Skjermdump fra Snapchat.

Samhällsnytt har vært i kontakt med sørsudaneseren, som hevder at han «ikke visste» at sykemeldingene var falske.

Trusler mot svensker

Videre har mannen også fremsatt trusler mot Sverige. I sosiale medier har han kommet med følgende utspill:

– Sverigedemokrat, jeg skal åpne deres anal.

– Synes dere vi skal dra til vårt hjemland?

– Nei, det skal vi ikke. Vi skal bli her i Sverige. Vi skal ta over Sverige. Forstår dere? Vi skal ta over i Sverige.

annonse

I oktober fikk «Megic Mike» gjeste Sveriges Radio P3s morgenshow, der han fikk dele tips til hvordan man bør sjekke opp damer, i tillegg til å bidra med humor.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon