Illustrasjonsfoto. Foto: Vidar Ruud / NTB
annonse
annonse

Ungdomsopprør og motkultur har alltid kjennetegnet venstresiden.

Fra sin spede begynnelse i 50-tallets beatniks, til hippie-opprøret, og gjennom ymse bevegelser som punkerne i tiårene siden, har venstresiden, og spesifikt unge på venstresiden, definert seg selv som motkulturelle. De som står imot systemets hegemoni og maktmisbruk, de som kjemper for de som ikke blir hørt, de som kjemper for rettigheter og mot tyranni.

Slik er det absolutt ikke lenger, men venstresiden lever fortsatt i illusjonen om å være motkulturelle.

annonse

Når de påstått undertrykte stemmene støttes opp av systemet de påstår å kjempe imot er det en åpenbar dissonans de ikke får med seg. Såkalte antirasistiske opptøyer sanksjonert av multinasjonale selskaper, banker som bytter logo til regnbuen under Pride-måneden, og en samlet politisk enighet om å innskrenke ytringsfrihet for å unngå å såre migranter er bare noen få eksempler på venstresidens kulturelle dominans. Selv saker som lenge var venstrevridde fanesaker har med tiden blitt allmenn aksepterte sannheter fra helt ytterst venstre til sentrum-høyre.

Les også: Mediene tyr nå til ren fiksjon for å opprettholde sitt falske narrativ

Hippiene har blitt politikere, punkerne har gått inn i journalistikken, akademia er tatt over for lengst, og private selskaper blir tvunget til å ha kvinnelige styre og de alle tror enda de er motkulturen. Ytre venstre er ikke lengre ytre venstre, de er rett og slett bare venstresiden.

annonse

Denne såkalte motkulturen er et opprør fremmet av systemet. Subkulturer samlet rundt musikksjangere som punk og heavy metal lar ungdom være rebeller mot normer innen politisk korrekte rammer. BLM, Pride og Antifa lar dem stå opp mot de som pressen og akademia har definert som de store skurkene.

Men hvem er de store skurkene?

Det er vi nasjonalt orienterte, patrioter, vi som har et mer tradisjonelt syn på ting. De som ønsker et robust samfunn, en forutsigbar fremtid. Oss som tror på kjernefamilien, nasjonalstaten, og Gud. Naturligvis vil venstresiden ha oss av banen. De ser at det er vi som er den ekte, vitale motkulturen og de frykter oss.

Vår eksistens er med på å ta fra dem livsløgnen, og livsgleden med det samme. Det er derfor de oppfører seg som de gjør. De klarer bare ikke fatte at de ikke lenger er i opposisjon til systemet

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon