Faksimile fra YouTube.
annonse

En mann i truer med vold og borgerkrig dersom SD får makt i Sverige.

I en video lagt ut på YouTube, som er titulert «Krigserklæring», sier en mann ved navn Krar Al-hamede at ekstreme elementer han hevder å representere vil gå til borgerkrig, dersom innvandringskritiske Sverigedemokraterna og Jimmie Åkesson får makt i Sverige. Det er HRS som først skrev om det i Norge.

Al-hamede, som angivelig representerer noe som heter «Nordiska Avdelningen», påstår at han har skjulte «partimedlemmer» rundt omkring i Sverige.

annonse

– Vi medlemmer er ikke synlige. Det er bare jeg som er synlig, og jeg representerer partiet på nåværende tidspunkt. Og vi kommer til å erklære krig mot den svenske staten om Sverigedemokraterna får makten i Sverige. Om SD blir staten, kommer vi til å gripe til en voldelig motstand mot staten, sier mannen.

Les også: Innvandrerparti ber svensker forlate sitt land: – Det Sverige du vil ha tilbake er borte for godt

Borgerkrig

annonse

Han hevder at denne bevegelsen han representerer er etablert rundt omkring i Sverige, deriblant i Stockholm og Gøteborg.

– Vi mobiliserer over hele Sverige nå. Vi er klare i det øyeblikket SD får makten i landet. Da vil vi ugyldiggjøre valget, og vil vi også erklære den svenske loven for ugyldig. Og da innledes en borgerkrig, slår Al-hamede fast.

– Vi erklærer krig, og vi kommer til å drive en voldsom, voldelig motstand mot den svenske staten. Vi kommer til å sette i gang cyberangrep, og vi kommer til å ha all utrustning vi trenger for raskt å ta makten i Sverige.

– Vi kommer til å ta makten

Ekstremisten mener at SD undetrykker minoriteter.

– SD er et udemokratisk parti. De undertrykker minoriteter i Sverige, de undertrykker innvandrere, de sprer hat, de har splittet Sverige, sier han.

– Vi har medlemmer som er i hele landet, som vi samarbeider med. Og vi ser det slik: Dere skåninger, som er rasister, pass dere veldig nøye, ok? Pass dere, politifolk som er rasister. Pass dere blant myndighetene, som er rasister. Pass dere, dere dommere, dere nemdmedlemmer, som er Sverigedemokrater, pass dere jævlig nøye, for vi kommer til å ta makten før eller senere. Og tar vi makten, kommer vi til å stille alle disse for retten: Nemdmedlemmer, dommere, leger, og så videre.

Oppdatering 18:47: Al-hamede blir omtalt som gal og psykisk syk i sosiale medier. «Nordiska Avdelningen» skriver på sin hjemmeside at de ønsker asylstopp, og er skeptiske til bønnerop i det offentlige rom. Dette i kontrast til noen av meldingene Al-hamede selv har skrevet i sosiale medier.

annonse

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse