President Donald Trump er vert for den historiske avtalen. Foto: AP / NTB Scanpix
President Donald Trump. Foto: Ross D. Franklin / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Donald Trump har ikke har startet en krig, og han skaper fred i Midtøsten, mener PDK-nestlederen.

– Jeg får ofte spørsmål om jeg fremdeles støtter Donald Trump. Ofte pakket i nedlatende, aggressive eller overbærende formuleringer, skriver nestleder i Partiet De Kristne, Tomas Moltu i Bergens Tidende.

– Det som står klart for meg, er likevel at pressen i beste fall har levert en halv sannhet, påvirket valget og står igjen som den største løgneren også ved dette presidentvalget i USA.

annonse

Les også: Presidentvalget og fargen på sebraer

Moltu skriver at Obama fikk fredsprisen fordi han var høflig og holdt fine taler, og fordi Thorbjørn Jagland ville møte ham før Jens Stoltenberg.

– Mindre viktig var det at han bombet syv land, drepte en mengde uskyldige sivile, skapte kaos i Midtøsten og styrket regimet i Iran.

annonse

Om Trump skriver nestlederen i Partiet De Kristne at han reduserte arbeidsledigheten til et nivå vi ikke har sett på 50 år, og han hjalp en mengde mennesker ut av fattigdom. Mens hvite fordomsfulle nordmenn og norsk presse stempler ham som rasist, økte Trump sin andel minoritetsspråklige velgere, mener Moltu.

Les også: Når journalistene mener aktivisme er berettiget…

– Trump har vært den første presidenten på uminnelige tider som har kjempet for å holde sine løfter, og han har levert mer enn noen i moderne tid, skriver han, og tilføyer:

– Jeg støtter ikke politikere for deres oppførsel. Jeg støtter dem for deres politiske agenda og deres evne til å gjennomføre den.

Tomas Moltu avslutter med å slå fast at sosialisme dreper privat initiativ, og fører land ut i fattigdom og i en autoritær retning.

– Jeg har en dyp tro på frihet. Sosialisme har aldri fungert i noe land.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon