Foto: Matt Rourke/ AP/ NTB scanpix
annonse
annonse

Den svenske møbel­giganten Ikea fikk tredoblet resultatet.

– Vi så salgsveksten hoppe allerede den første uken, sier administrerende direktør Clare Rodgers i Ikea Norge til E24.

Møbel og interiørgiganten solgte varer og tjenester for 8,75 milliarder kroner i forrige regnskapsår, 440 millioner mer enn året før. Resultatet etter skatt endte på 368 millioner kroner mot 126 millioner året før. Ikke siden 2014 har Ikea tjent så gode penger i Norge.

annonse

– Vi er utrolig takknemlige for at vi fikk lov til å holde varehusene åpne mens store deler av landet var stengt ned. Våre 3.100 medarbeidere har vist en imponerende innsats, fleksibilitet og endringsvilje, og vi er glade for at vi kunne betale ut en bonus som var ekstra velfortjent i år, sier Clare Rodgers

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon