Frp-leder Siv Jensen . Foto: NTB Scanpix
Frp-leder Siv Jensen ankom Statsministerens kontor like før klokken 18 tirsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
annonse
annonse

Frp-leder Siv Jensen forlot forhandlingene om statsbudsjettet etter en halv time. Hun anser at det er regjeringen som må finne en løsning.

Møtet i forhandlingene om statsbudsjettet mellom lederne for regjeringspartiene og Frp hadde bare pågått i en halvtime da Siv Jensen forlot Statsministerens kontor.

– Regjeringen har åpenbart ikke brukt tiden godt. Regjeringen kan komme opp med løsning om de vil, så får vi vente til vi hører fra de. Det er svært liten bevegelse, sa Jensen på vei ut klokken 18.30 tirsdag.

annonse

Les også: Siv Jensen hevder situasjonen er «svært fastlåst»

Frp-lederen ankom Statsministerens kontor, der hun møtte statsminister Erna Solberg (H), KrFs Kjell Ingolf Ropstad og Venstres Guri Melby til forhandlinger, like før klokken 18.

– Som jeg sa i går, er det en veldig fastlåst situasjon. Det er stor avstand mellom oss, sa Jensen til de fremmøtte journalistene på vei inn.

annonse

– Det er langt fra sikkert at vi kommer til enighet, men regjeringen vet hva som skal til. Det handler om større innrømmelser når det gjelder grensehandel, kvoteflyktninger, pensjonister og samferdsel, for å nevne fire store områder, sa hun.

Jensen står hardt på Frps standpunkt rundt kvoteflyktninger er velkjent. Hun vil imidlertid ikke si om Frp kan støtte et budsjett som ikke kutter i antallet kvoteflyktninger.

– Det er summen av alt vi får til som kommer til å være avgjørende, og det er ikke opp til meg alene å avgjøre det. Det skal Frps organer ta stilling til når forhandlingene er avsluttet, sa Frp-lederen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon