Vi vil trenge støtteordninger til bedrifter og arbeidstakere som varer lenger enn regjeringen har lagt opp til, og de må styrkes, mener Sps finanspolitiske talsperson Sigbjørn Gjelsvik. Han er villig til å bruke over 24,5 milliarder oljekroner mer enn regjeringen neste år. Foto: Ørn E. Borgen / NTB
annonse
annonse

Vår plan er mer realistisk og langsiktig enn regjeringens, mener Sigbjørn Gjelsvik.

Senterpartiet legger opp til en oljepengebruk på 24,5 milliarder kroner mer enn det regjeringen og Fremskrittspartiet så langt har lagt opp til for å sikre sin krisepakke.

Gjelsvik lister opp kostnader han mener regjeringspartiene og Fremskrittspartiet ikke har regnet med: En kompensasjonsordning for luftfarten, som regjeringen har lovet Frp å vurdere, inntektssikringen for arbeidstakere, som foreløpig bare løper ut mars, og kompensasjonsordning for bedrifter, som gjelder ut februar, skriver NTB.

annonse

Gjelsvik mener Senterpartiets krisepakke er langt bedre for maritim sektor. Partiet går imot regjeringens foreslåtte kutt i nettolønnsordningen for sjøfolk.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon