Skjermbilde internett
annonse
annonse

Et uvanlig initiativ.

Frankrike er i krise. En bølge av terror har rammet landet. 55 prosent av franske muslimer setter sharialover foran franske lover ifølge French Institute of Public Opinion (IFOP). Tidligere statsminister Manuel Vallis sa nylig at Europa er i krig, og Frankrike står på randen av borgerkrig.

Samtidig går flere tusen farlige islamister løs i gatene i nabolandet Tyskland. Men ingen får vite hvem de er. Dette har aktivister fra den innvandringskritiske ungdomsbevegelsen Generasjon Identitet (GI) nå bestemt seg for å endre på. På en side har de samlet informasjon om det de definerer som farlige islamister i et digitalt «trusselkart». De skriver på samme side:

annonse

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon