Donald Trump. Foto: REUTERS/Hannah McKay/File Photo
annonse
annonse

Donald Trump holdt pressekonferanse, men det var presidentpulten som fikk mest oppmerksomhet i den venstreorienterte nyhetskanalen TV 2.

I fire år har TV 2 hamret løs mot Donald Trump. Flere av deres journalister har kalt 74-åringen dum. TV 2s «USA-eksperter» har hevdet den amerikanske presidenten er en rasist.

Trumps tilhengere har også fått gjennomgå og blitt omtalt som fascister og nazister. TV 2s USA-korrespondent Fredrik Græsvik har også fokusert på hudfare når han har vært til stede på Trumps populære folkemøter der folk møter opp i tusenvis.

annonse

Da Græsvik var tilstede under ett av disse folkemøtene, skrev han på twitter at «det ikke var en nyanse av brunt, men blendahvitt» i det han refererte til de hvite Trump-tilhengerne.

Den rasistiske kommentaren fikk kun oppmerksomhet i Resett. Ingen av de andre mediene i Norge har fokusert på den sterkt vinklede og til tider hatske rapporteringen fra TV 2s journalister mot Donald Trump.

En liten pult

annonse

Men de ufine sakene har ikke stoppet. I en ny artikkel på nettstedet tv2.no fokuserer journalist Kasper Frøjd på bordet Trump satt på under en pressekonferanse. At Trump snakket om valgfusk og andre viktige temaer har ikke blitt gjengitt.

TV 2-journalisten har imidlertid lagt ved en rekke mobbekommentarer fra det folk har skrevet på sosiale medier om bordet Trump satt ved under pressekonferansen. Ifølge TV 2 har noen funnet det morsomt at bordet var «lite».

Skjermbilde TV 2

Det gjorde også TV 2s Kasper Frøjd som har laget storsak om de mange twitter-kommentarene.

– Folk klarte bare å snakke om én ting etter bildene av Trump, skriver Frøjd før han fortsetter:

– På Twitter var det imidlertid ikke det presidenten sa som ble det store temaet. Der var det i stedet et visst møbel som stjal oppmerksomheten. På Twitter haglet nemlig vitsene om at Trump tilsynelatende satt ved en ganske liten pult.

Biden jukset

annonse

TV 2-journalisten la deretter ved flere twitter-meldingener.

Det er uvisst hvorfor Frøjd skriver at alle snakket om pulten til Trump på twitter ettersom hastaggen #BidenCheated (Biden jukset) har trendet som nummer 1 i flere dager i USA.

#BidenCheated trender på twitter.

TV 2 hevder selv de er objektive journalister og nøytral i sin dekning av politikk i både inn og utland.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon