- Resett - https://resett.no -

En bergenser svarer på fornærmelsene: Kom deg hjem, Steiro!

Kjære Øystein Steiro Sr. Du har misforstått hele greiene.

Ka honen har du forvilla deg bort i Bergen etter? Og etter 6 års «fartstid» så kommer du med nyanser av en «forståelse» og et «intellektuelt» innblikk i hvordan Bergensere er [1]? Ka svarte fanden liksom. Selv en snottagutt hadde tatt tatt det poenget milevis før du tok han.

Kjære gutt, dette må ta slutt. Du har rett og slett ikke skjønt en dritt. Ditt hovne ego bør ta seg en tur tilbake der røttene dine kommer fra. For det e tydelig du ikke kommer til å passe inn i vår kjære regntunge by. Mulig det er det som tynger ditt sinn når du hamrer ned på tastaturet din frustrasjon over en Bergenser som åpnet kjeften og gav klar beskjed ka han mente.

annonse

Les også: Bergenserens iboende djevelskap og andre ting vi ikke lenger tør si [1]

Du skjønner det Øystein, vi har en tendens å sette skapet på plass der det hører hjemme. Og vi tørr å si det med stil. Som K&L så fint fremførte det. Eg ve te Bergen… Ove Tue har den beste fremførelsen for øvrig. Ikke det at du noensinne ville hørt nyansene.

Når det gjelder båndtvang i Bergen så har vi (les Bergen) fått innført våre egne lovdata [2] der det i §4 punkt e står følgende –  Områder belagt med båndtvang hele året «På alle anlegg for idrett og sport der det er skiltet med båndtvang.»

annonse

Så Steiro om ikke du føler deg komfortabel med Bergensere hverken i jaktlag eller i påskefjellet.

Hva med å pakke snippesken å dra heimatte?

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474