Skjermbilde Youtube
annonse
annonse

Ved 22-tiden valgkvelden skal valgobservatørene og pressen, inkludert journalister fra Fox News, ha fått beskjed om å forlate lokalet og komme tilbake kl. 08:30 neste morgen fordi stemmetellingen skulle avsluttes for kvelden. Det var da noe mistenkelig skal ha skjedd.

Ifølge advokaten som presenterte videoen, Jackie Pick, kan edsvorne erklæringer fra to republikanske valgobservatører bekrefte dette.

Guvernøren i Georgia, Brian Kemp, har nå beordret signatursjekk på alle poststemmer, i en tilsynelatende snuoperasjon fra tidligere. Det er basert på at «nye vitnemål har reist nye bekymringer,» skriver Fox News.

annonse

Videoen viser fire personer bli igjen etter at alle andre har forlatt lokalet, og hente fire kofferter som var skjult bak en duk under et bord. Det skal være såkalte «absentee and military ballots» som ble plukket frem, skriver Breitbart.

Skjermbilde Youtube

Videoen viser også hvordan dette bordet ble plassert der kl. 08 om morgenen av den samme kvinnen som skal ha gitt beskjeden om at alle skulle forlate lokalet.

Skjermbilde Youtube
annonse

De fire resterende personene teller deretter stemmesedlene fra koffertene i omtrent to timer. Pick forklarte at maskinene kan prosessere omtrent 3 000 stemmesedler i timen, og at det betyr at hvis tre maskiner ble brukt i løpet av denne tiden, ble 18 000 stemmesedler telt på denne måten. Bidens ledelse i Georgia er på 12 670 stemmer.

Pick hevder at Trumps team nettopp har fått videoen i hende, og at de derfor ikke har fått tid til å gjennomgå den grundig nok til å kunne si hvordan koffertene kom dit.

Breitbart har publisert et 20 minutters videoklipp som viser Jackie Picks presentasjon av overvåkningsvideoen.

Fox News hadde også saken som toppsak.

annonse

Siste kl 20:31: Ifølge Fox News har tjenestemenn i Georgia nå sagt at videoen er gransket tidligere og at ingenting uvanlig er funnet. De angivelige koffertene er normale stemmebokser.

Se hele høringen her:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon