Helge Lurås på Trolltunga. Foto: privat
annonse
annonse

Det har stormet rundt Resetts redaktør de siste ukene, og også på privaten har han hatt sine bekymringer. For han har nærmet seg femti år. Men nå lar det seg ikke utsette lenger. På lørdag er det gjort.

– Du rakk å utgi en selvbiografi mens du fortsatt var 48 år. Hadde du hastverk?

– Egentlig ikke. Og er det egentlig en selvbiografi, da? Ja, kanskje… Men den boken måtte skrives før vi gikk over i en ny fase. Å fortelle om mitt eget liv var ikke egentlig noe som falt meg lett, men det var godt å få gjort unna, svarer Lurås.

annonse

I «Veien til Resett» skriver Lurås om sin reise fra oppvekst på Konnerud gjennom befalsskole, handelshøyskole, utenlandsoppdrag og E-tjenesten. Før han kom tilbake til Norge og norsk offentlighet. Da ble det etter hvert kontroverser. Men før han ble «forhatt», ble han hyllet og var fast innslag i alle rikets mediekanaler.

– Du har gjort mer varierte ting enn de fleste. Skilt to ganger er du også. Når skal du finne din rette hylle?

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

annonse

LOGG INN

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon