Trondheim var ikke klimaversting likevel. På bildet ser vi Tyholttårnet, et 120 meter høyt telekommunikasjons- og radiotårn på Tyholt i Trondheim. Foto: Gorm Kallestad / NTB
annonse
annonse

Trondheim er alikevel ikke klimaversting blant de norske kommunene. 

Miljødirektoratet publiserte i april nye utslippstall for norske fylker og kommuner. Tallene viste en solid utslippssmell for Trondheim. Nå viser seg at de utslippstallene for Trondheim var feil, skriver Adresseavisen.

– Det er bra Miljødirektoratet har oppdatert tallene slik at kartet stemmer overens terrenget, sier Peder Egseth i Trondheim Høyre.

annonse

Egseth, som til daglig jobber som politisk rådgiver for statsminister Erna Solberg ved Statsministerens kontor, er alikevel ikke fornøyd med utslippene som i perioden 2015-2018 har økt med 5% og ikke 10 slik Miljødirektoratet publiserte, og legger skylden på venstresiden.

– Tallene viser fortsatt at utslippene i Trondheim har økt kraftig under blant annet Rita Ottervik og MDG i perioden 2015–2018. Det er synd, sier han.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon